Yoga en Pilates op het water

Over supjuffie

Ervaar de fysieke en mentale voordelen van yoga en pilates met de rustgevende kracht van water.
Sup yoga en sup pilates in Tilburg Piushaven

Meer over Supjuffie

Welkom bij Supjuffie, jouw ultieme bestemming voor een unieke combinatie van yoga, pilates en de rustgevende ervaring van stand-up paddleboarding (sup). Ik ben Pien, de oprichtster van Supjuffie, en ik nodig je uit om de wereld van sup yoga en pilates te verkennen in de Piushaven in Tilburg.

Met een rijke sportieve achtergrond en een diepe passie voor yoga, ontdekt in Thailand 20 jaar geleden, breng ik een unieke blend van energie, rust en balans naar elke les. Na een succesvolle carrière in het ondernemen en het volgen van een professionele opleiding tot yogadocent en supinstructeur, combineer ik het beste van twee werelden: de fysieke en mentale voordelen van yoga en pilates met de rustgevende kracht van water.

Bij Supjuffie kun je genieten van:

  • Professioneel begeleide Sup Yoga lessen, waarbij de stabiliteit van de sup board jouw kernkracht versterkt en jouw yoga-ervaring naar een hoger niveau tilt.
  • Unieke Sup Pilates sessies, die de principes van pilates combineren met de uitdagende dynamiek van sup, voor een volledige lichaamstraining.
  • Een ontspannende setting op het water, die zorgt voor een onvergetelijke ervaring van rust en verbondenheid met de natuur.

Of je nu een beginner of een ervaren yogi bent, onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Elke sessie is ontworpen om jouw lichaam en geest te versterken, terwijl je geniet van de kalmerende omgeving van het water.

Dus waarom wachten? Schrijf u vandaag nog in voor een les bij Supjuffie en ervaar de harmonie van sup yoga en pilates op het water. Volg ons op Instagram voor de laatste updates en inspirerende verhalen. Laat Supjuffie uw gids zijn naar een evenwichtiger, gezonder en gelukkiger leven!